AANVOERDERSBANDSPONSOR

Andermaal een lekker wedstrijdje gezien in de Veste gisteravond. Al scoren na een halve minuut en nog eens kort voor tijd, dat gaat er goed in bij de fans. FC Twente deed het tegen AZ. De thuisclub had een soort van onverzettelijkheid over zich en dat mogen we graag zien. Ja, AZ heeft veel goede spelers verkocht en vervolgens de opbrengst op de spaarbank gezet. Toch was het een lastige opponent. Uitslag 3-1. Twente deed het goed en staat zesde.
Paar details nog:
FC Twente had naast de elf basisspelers nog twaalf spelers op de reservebank zitten. Best veel.
De Man of the Match bestaat niet meer in de Veste. De beste man van het team heet voortaan Koning van de Wedstrijd. Ja, daar moest ik om lachen. Wie zou dat verzonnen hebben? Doelman Lars Unnerstall was deze keer de uitverkorene.
Nog iets nieuws: De FC heeft tegenwoordig een aanvoerdersbandsponsor. Goed bedacht toch.
Omdat je de naam vanaf de tribune niet kunt lezen op de bovenarm van Wout Brama, wordt de naam omgeroepen (Gilde Investors was het deze keer) en wordt het op de boarding vermeld.
Naar verluidt volgen binnenkort nog de keepershandschoenensponsor, de schoenveters van Van Wolfswinkelsponsor en de polsverbandsponsor van Zerrouki.
Niettemin, een aangenaam wedstrijdje. Ik ga binnenkort weer.